top of page

Lisätietoa

Laatu ja asiakas edellä.

Olen 22-vuotias yrittäjä, ja olen perustanut SP Garage toiminimen vuonna 2021. Siitä kolmisen vuotta eteenpäin yritys on pyörinyt sivutoimisena palkkatöiden ohella ja tässä ollaankin kolmisen vuotta tehty töitä laadulla ja "kerätty nimeä", jotta ollaan päästy pisteeseen, jossa voin pyörittää firmaa täysin päätoimisena. Tuona aikana on päästy toteamaan töiden laadun kesto myös asiakkaan puolelta, kun ei ole paljoa tarvinnut takuutöitä tehdä!

Tärkeintä työn teossa itselleni on työn laatu, ja se että asiakas saa rahoilleen parhaan mahdollisen vastineen. En ikinä kauppaa asiakkaalle liian kalliita tuotteita, joista asiakas ei itse saa kaikkea hyötyä irti.  Sillä pohjalla yritystä olen rakentanut, että aina tehdään hommat niin hyvin kuin osataan ja on mahdollista, virheistä opitaan ja mahdolliset reklamaatio tapaukset hoidetaan niin, että molemmille osapuolille jää hyvä mieli. Koko aika kehitytään ja itselle uusia asioita tietenkin opetellaan. 

Linkit sosiaalisiin medioihin löytyy sivun alareunasta. Instagramin puolelle päivittelen kuvat asennustöistä, jos asiakkaalta saa niihin luvat.

-Samuli Pulkkinen, SP Garage

bottom of page